Michael Ringsmose den 25-09-2014
    Kære elever og forældre

Vedhæftet finder I orientering om skolens temauge i uge 41, hvor vi bl.a. fejrer den danske skoles 200 års fødselsdag.

Mvh. Skolens ledelse

Karina Nielsen den 18-09-2014

Sydpolen Outdoor - Gratis tilbud til børn mellem 9 og 12 år

Sydpolen Outdoor inviterer børn mellem 9 og 12 år på en gratis tur til Vikingeskibsmuseet i Roskilde d. 5. oktober, samt til Vikingeborgen Trelleborg d. 14. oktober. For tilmelding skal forældrene sende en mail til majen@naestved.dk med barnets navn, adresse, fødselsdato, et telefonnummer samt evt. oplysninger om særlige behov, der skal tages hensyn til.
    Der kan læses mere om turene på www.sydpolenoutdoor.info.
    Se vedhæftede folder vedr. Sydpolen Outdoor.

Karina Nielsen den 08-09-2014

SSP Hjemmeside

SSP har fået en ny og tidssvarende hjemmeside med en enklere webadresse: www.ssp-næstved.dk.

Hjemmesiden har fået et mere moderne design, og alt indhold er opdateret.

Prøv den på din mobil eller iPad. Her kan du finde meget nyttig information.

SSP-konsulenterne Bjørn og Anne

Karina Nielsen den 08-09-2014

MATEMATIK FOR FORÆLDRE

VUC Storstrøms afdeling i Næstved tilbyder undervisning i matematik for forældre, der ønsker at styrke deres muligheder for at hjælpe deres børn med skolearbejdet, se vedhæftede.

Mål og værdier

Ingen aktuelle nyheder