Lille Næstved Skole

Michael Ringsmose den 17-05-2016
    SKOLEBESTYRELSESVALG 2016
    OBS OBS!!!!! Valgmødet d. 18. maj kl. 19-21 afholdes i AUDITORIET på Herlufsholmvej!!!

Hermed en påmindelse om, at der skal være valg til bestyrelsen på dit barns skole. Vil du være med til at præge skolens udvikling, så deltag aktivt i valget til skolebestyrelsen!
    Forældre, som har børn i skolen, kan vælges som forældrerepræsentanter. Der vælges 13 repræsentanter, og de vælges for en periode på to år. Skolebestyrelsen er sammensat af 13 valgte forældre, 6 medarbejdere og 6 elever. Desuden vælges et antal suppleanter. Skolens ledelse er sekretariat for skolebestyrelsen.
    Læs mere i vedhæftningerne!

Skolebestyrelsens opgaver:
    Skolebestyrelsen fører tilsyn med bl.a. undervisningen, skolens fysiske forhold og skolefritidsordningen.
    Skolebestyrelsen fastsætter bl.a. principper for undervisningens organisering, skole/hjem-samarbejdet, elevernes placering i klasser og fællesarrangementer for eleverne i skoletiden.
    Skolebestyrelsen godkender budgettet, undervisningsmidler og ordensregler.
    Skolebestyrelsen foreslår og udarbejder indstilling om skolens læseplaner, indsatsområder og udviklingsarbejde.
    Skolebestyrelsen udtaler sig om ansættelse af ledere og lærere og alle spørgsmål, der vedrører skolen.

Michael Ringsmose den 05-05-2016
    Karina Christina Pedersen den 21-04-2016
    AKTIVE FERIEDAGE 2016

Se vedhæftede vedr. aktive feriedage 2016.

Michael Ringsmose den 07-04-2016
    Slides fra foredraget med hjerneforsker Ann E. Knudsen.
    Michael Ringsmose den 06-04-2016
    Stig N. Jensen den 25-01-2016
    Link til diverse vejledninger bl.a. download af officepakken.

Undersøgelse af elevers trivsel

Mål og værdier