Første skoledag

Anne Jacobsen den 28-08-2015
    Orientering vedr. bus rute 682 og ændret frikvarter for 4. til 6. årgang: Den nye køreplan er et kompromis tilpasset Karrebæk og  Lille Næstved skoler. Uanset erkendelse af udfordringer og vilje til at finde løsninger, ser det ud til, at der ikke kan ændres i køreplanen for skoleåret 15/16. Bussen til skole om morgenen med stop på Slagelsevej kl. 7:51 og på afdelingen på Karrebækvej kl. 7:56 passer fint, hvis bussen kunne overholde køreplanen. Det har vist sig meget vanskeligt pga. voldsom trafik på Slagelsevej. (Skolen er kl. 9:00 blevet orienteret om, at bussen ikke har kørt morgenturen i dag fredag den 28. august, da den efter få kilometer kørte i stykker og ikke umiddelbart var til at reparere.)

Efter skole er der dagligt ventetid. Specielt fredag er ventetiden urimelig lang for elever på 4. til 6. klassetrin. Skolens ledelse har derfor besluttet, at frikvarteret mellem 6. og 7. lektion afkortes til 5 min. for eleverne på 4. til 6. årgang, så det er muligt at nå bussen, der afgår fra afdeling Karrebækvej kl. 14:25 og afd. Herlufsholmvej 14:29. Bemærk - det er kun fredage frikvarteret afkortes!

Ledelsen/Anne Jacobsen

Karina Christina Pedersen den 14-08-2015
    VIGTIGT - FEJL I FERIEPLANER

Der er desværre indsneget sig en fejl i de udsendte ferieplaner. Korrekte ferieplaner er vedhæftet.

Michael Ringsmose den 01-06-2015
    Kære forældre
    Bedre sent end aldrig - til gengæld har både vi og de skønne elever der deltager, gjort os umage for at levere et særdeles seværdigt produkt :-)

Se med på nyt fra skolebestyrelsen i Årsberetningen for 2014/2015 her.
    Thorbjørn Øster den 31-03-2015
    Genopslag med vejledninger til installation af officepakke

Mange har spurgt efter vejledningerne til installation af officepakke - de er hermed lagt ud i yderligere en periode. Jeg har ligeledes lagt den i dokumenter på fællesnettet, hvor man kan hente den fremadrettet.
    Vejledning til, hvordan du installerer officepakken på PC findes her
    Vejledning til, hvordan du installerer officepakken på MAC findes her
    På Androidenheder hentes produkterne som apps i Google Play. Se vejledning her
    På iPad og iPhone hentes produkterne som apps i App Store. Se vejledning her