Bedsteforældredag på Lille Næstved Skole

Karina Christina Pedersen den 05-05-2015

AKTIVE FERIEDAGE

Se vedhæftede vedr. aktive feriedage.

Karina Christina Pedersen den 28-04-2015

Dansk Retursystems
     Skolekampagne for 2.-4. klasser

Kender din skole Dåserydderen?

Måske egentlig ikke. Endnu. For selvom Dansk Retursystems undervisnings-kampagne om genanvendelse har eksisteret i ti år, sker der nu nye ting.

Vi lancerer i juni 2015 et helt nyt digitalt univers for elever i 2., 3. og 4. klasse og deres undervisere i natur/teknologi. Her på Dåserydderens nye hjemmeside lærer børn, hvad der sker med tomme dåser og flasker, når den sidste slurk sodavand er drukket.

Spil, opgaver og forslag til aktiviteter i klassen gør eleverne klogere på, hvad materialer, ressourcer og genanvendelse er, og hvordan de hænger sammen. Og de kan selvfølgelig stadig hente mere viden i Dåserydderens populære fagbog ’Tom Dåse og hans genan-venner’, der udkom i 2014.
    Som noget helt nyt kan lærere og pædagoger nu også få specifik viden om genanvendelse af dåser og flasker og forslag til at planlægge et undervisningsforløb designet til målgruppen. Det kræver blot, at I tilmelder jer Dåserydderens fire online lektioner øverst på siden.
    Del også gerne denne mail med kolleger på din skole, som kunne være interesserede i at bruge Dåserydderen. Når man registrerer sig her, får man vores kommende nyhedsbreve direkte i sin egen mailboks.

Karina Christina Pedersen den 10-04-2015
    PROGRAM FOR BØRNEKULTURFESTIVAL ER ONLINE!

Kære alle
    Årets Børnekulturfestival er på trapperne. Igen i år indledes festivalugen med åbningsfest på Grønnegades Kaserne, Kulturcenter, hvor Ulla Abdullas Coco Bongo Band sammen med Næssi vil skyde det hele i gang med festligste manér.

Som noget nyt findes programmet for festivalen ikke i trykt fysisk form, men er kun tilgængeligt online.

Der er meget at glæde sig til i programmet for festivalen der i år har undertitlen ”Børnenes By”, og du kan læse hele programmet på www.naessi.dk, hvor også tilmeldingsblanketten findes.

Arbejdsgruppen for

Børnekulturfestival 2015
    Mærk Næstved – Børnenes By
    Karina Nielsen den 25-03-2015
    Sidste skoledag 2015

Kære forældre til elever i 9. klasse. Se venligst vedhæftede dokumenter.

Karina Nielsen den 19-03-2015
    Anette Rumann konstitueres som skoleleder på Korskildeskolen frem til 1. juni 2015

Se venligst vedhæftede skrivelse.

Karina Nielsen den 26-02-2015

Invitation til Troldelejr 2015

Se vedhæftede invitation til Troldelejr 2015.

VH Karina

Mål og værdier