Karina Nielsen den 18-09-2014

Sydpolen Outdoor - Gratis tilbud til børn mellem 9 og 12 år

Sydpolen Outdoor inviterer børn mellem 9 og 12 år på en gratis tur til Vikingeskibsmuseet i Roskilde d. 5. oktober, samt til Vikingeborgen Trelleborg d. 14. oktober. For tilmelding skal forældrene sende en mail til majen@naestved.dk med barnets navn, adresse, fødselsdato, et telefonnummer samt evt. oplysninger om særlige behov, der skal tages hensyn til.
    Der kan læses mere om turene på www.sydpolenoutdoor.info.
    Se vedhæftede folder vedr. Sydpolen Outdoor.

Karina Nielsen den 08-09-2014

SSP Hjemmeside

SSP har fået en ny og tidssvarende hjemmeside med en enklere webadresse: www.ssp-næstved.dk.

Hjemmesiden har fået et mere moderne design, og alt indhold er opdateret.

Prøv den på din mobil eller iPad. Her kan du finde meget nyttig information.

SSP-konsulenterne Bjørn og Anne

Karina Nielsen den 08-09-2014

MATEMATIK FOR FORÆLDRE

VUC Storstrøms afdeling i Næstved tilbyder undervisning i matematik for forældre, der ønsker at styrke deres muligheder for at hjælpe deres børn med skolearbejdet, se vedhæftede.

• Torben Møller Nielsen den 02-09-2014
    Kære personale og forældre

Konsulentfirmaet Brøndum og Fliess har afleveret en rapport til Næstved Kommune med en række bud på en kommende skolestruktur. Som beskrevet er det bud på en mulig ny struktur og ingen af forslagene er endnu sendt i høring. I har nedenstående et link til analysen.

Torben Nielsen
    Karina Nielsen den 26-06-2014

Ændring af takster pr. 1. august 2014

Se venligst vedhæftede fil vedr. ændring af takster.

SFOII på Lille Næstved Skole koster dog stadig 800,- kr. om måneden pr. 1. august 2014.

Venlig hilsen Karina

Mål og værdier