Julemarked

Karina Nielsen den 10-12-2014

KØREPLAN FOR RUTE 682 ER ÆNDRET PR. 14.12.2014

Se vedhæftede køreplan for rute 682.

Bettina Lydolph den 01-12-2014
    Juleafslutningen nærmer sig, vedlagt er information for denne dag.
    Glen Johnsen den 28-11-2014
    Klippeklistre dag / Julemarked i indskolingen på Herlufsholmvej

Karina Nielsen den 28-11-2014

TAKSTER PR. 1. JANUAR 2015

Se vedhæftede vedr. ændrede takster pr. 1. januar 2015.

Stig Andersen den 24-11-2014
    Til alle forældre og elever på Herlufsholmvej
    I forbindelse med bygningen af den nye ringvej er Gl. Skovriddervej lukket til september 2016.
    Dette giver mange trafikale problemer omkring skolen i morgentimerne. Der er trafik i begge retninger, både forældre, der skal aflevere børn og andre billister, der skyder genvej for at slippe for køen på Herlufsholm Allè. Dette har medført at køen nu også er på Herlufsholmvej. Derfor opfordres I til at begrænse bilkørsel på Herlufsholmvej mest muligt i tidsrummet mellem 7.45 og 8.00. I kan evt. aflevere børnene på Rådmandshavens p-plads. Det er selvfølgelig optimalt, hvis I kan aflevere børnene på gå-ben eller på cykel. Der arbejdes på en permanent løsning på problemet, og skolen er af Center for Trafik blevet lovet, at denne er klar inden jul.
    Samtidig bedes I kontrollere børnenes cykellygter, da en del mangler lys på cyklerne om morgenen.
    Cykling på fortovet langs skolen er heller ikke tilladt.
    Vh
    Stig Andersen, færdselskontaktlærer